پزشکی و سلامت

رژیمی ویژه برای کاهش کلسترول

در وعده ناهار خود از سالاد لوبیا استفاده کنید : لوبیا‌‌ها، مواد غذایی بسیار مغذی هستند که می‌‌توانند جایگزین گوشت قرمز و ماهی شوند.

یک راه برای ارزیابی یک غذا تجزیه و تحلیل کردن محتوای مواد غذایی بین لوبیاها با گوشت هست.

بگذارید گوشت استیک را که به ‌طور معمول غذایی پر پروتئین در نظر گرفته می‌شود با لوبیا که کمتر به محتوای پروتئینی پر کیفیت آن توجه می‌شود، مقایسه کنیم.

یک استیک ۱۵۰ گرمی ۳۰۰ کالری دارد، در حالی که یک فنجان لوبیا چیتی ۲۶۵ کالری دارد، اما استیک ۴۴ گرم پروتئین، ۱۲۰ میلی‌گرم کلسترول و ۱۲ گرم چربی دارد که بیشتر آن چربی اشباع‌ شده (مضر) است.

در مقابل لوبیا حاوی ۱۵ گرم پروتئین است، کلسترول ندارد و تنها یک گرم چربی دارد که از نوع اشباع‌ نشده (سالم) است.

استیک، کربوهیدرات و فیبر غذایی ندارد، اما لوبیا ۲۶ گرم کربوهیدرات ترکیبی و ۱۵ گرم فیبر غذایی دارد.

لوبیا، پتاسیم بیشتر و سدیم (نمک) کمتری نسبت به استیک دارد؛

پس می توان نتیجه بگیریم که لوبیاها می توانند تمام مواردی که در گوشت وجود دارند برای ما بدن ما تامین نمایند و علاوه بر آن هیچ مضراتی نسبت به گوشت در آن وجود ندارد.

✅ پیش بسوی زندگی سالم (وگان)

نمایش بیشتر

صــAدق

زندگی سالم فقط با محصولات و غذاهای گیاهی....

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

کد امنیتی *

دکمه بازگشت به بالا