ﺗﻪ ﭼﯿﻦ ﻗﺎﺭﭺ ﻭ ﺑﺎﺩﻣﺠﺎﻥ

Want create site? With Free visual composer you can do it easy.

ﻣﻮﺍﺩ ﻻﺯﻡ :

ﺑﺮﻧﺞ ۳ ﻟﯿﻮﺍﻥ

ﻗﺎﺭﭺ ۵۰۰ ﮔﺮﻡ

ﺑﺎﺩﻣﺠﺎﻥ ﻗﻠﻤﯽ ۵ ﻋﺪﺩ

ﻧﻤﮏ ﻭ ﺯﻋﻔﺮﺍﻥ ﺑﻪ ﻣﻘﺪﺍﺭ ﻻﺯﻡ

ﺯﺭﺷﮏ ﯾﮏ ﻟﯿﻮﺍﻥ

ﺭﻭﻏﻦ ﺑﻪ ﻣﻘﺪﺍﺭ ﻻﺯﻡ

ﺳﯿﺐ ﺯﻣﯿﻨﯽ ﯾﮏ ﻋﺪﺩ

 

طرز تهیه :

ﺍﺑﺘﺪﺍ ﻗﺎﺭﭺ ﻫﺎ ﺭﺍ ﺧﺮﺩ ﮐﻨﯿﺪ ﻭ ﺍﺟﺎﺯﻩ ﺩﻫﯿﺪ ﺗﺎ ﺑﺎ ۳ ﻗﺎﺷﻖ ﺭﻭﻏﻦ ﻭ ﮐﻤﯽ ﻧﻤﮏ ﺭﻭﯼ ﺣﺮﺍﺭﺕ ﮐﻢ ﺑﻪ ﺭﻭﻏﻦ ﺑﯿﻔﺘﺪ .

ﺑﺎﺩﻣﺠﺎﻥ ﻫﺎﺭﺍ ﺩﺭ ﺭﻭﻏﻦ ﮐﻢ ﺑﺎ ﮐﻤﯽ ﻧﻤﮏ ﺗﻔﺖ ﺑﺪﻫﯿﺪ.

ﺑﺮﻧﺠﯽ ﺭﺍ ﮐﻪ ﺧﯿﺲ ﮐﺮﺩﻩ ﺍﯾﺪ ﺑﭙﺰﯾﺪ ﻭ ﺁﺑﮑﺶ ﮐﻨﯿﺪ ﻭ ﺍﻣﺎﺩﻩ ﭼﯿﺪﻥ ﮐﻨﯿﺪ , ﺍﺑﺘﺪﺍ ﮐﻤﯽ ﺭﻭﻏﻦ ﺩﺭ ﮐﻒ ﻗﺎﺑﻠﻤﻪ ﺑﺮﯾﺰﯾﺪ , ﺳﯿﺐ ﺯﻣﯿﻨﯽ

ﺭﺍ ﻭﺭﻕ ﮐﻨﯿﺪ ﻭ ﺩﺭ ﮐﻒ ﺑﭽﯿﻨﯿﺪ , ﺑﻌﺪ ﺑﯿﺸﺘﺮ ﺑﺮﻧﺞ ﺭﺍ ﺭﻭﯼ ﺳﯿﺐ ﺯﻣﯿﻨﯽ ﺑﺮﯾﺰﯾﺪ ﻭ ﻗﺎﺭﭺ ﻫﺎ ﺭﺍ ﺭﻭﯼ ﺑﺮﻧﺞ ﭘﺨﺶ ﮐﻨﯿﺪ ﻭ ﺑﻌﺪ ﺑﺎﺩﻣﺠﺎﻥ ﻫﺎﯼ

ﺗﻔﺖ ﺩﺍﺩﻩ ﺷﺪﻩ ﺭﺍ ﺭﻭﯼ ﻗﺎﺭﭺ ﻗﺮﺍﺭ ﺩﻫﯿﺪ ﻭ ﺑﻘﯿﻪ ﺑﺮﻧﺞ ﺭﺍ ﺭﻭﯼ ﺑﺎﺩﻣﺠﺎﻧﻬﺎ ﺑﺮﯾﺰﯾﺪ , ﺯﻋﻔﺮﺍﻥ ﺍﺑﮑﺮﺩﻩ ﺭﺍ ﺭﻭﯼ ﺑﺮﻧﺞ ﺑﺮﯾﺰﯾﺪ ﻭ ﮐﻤﯽ

ﻣﻮﺍﺩ ﺭﺍ ﻓﺸﺮﺩﻩ ﮐﻨﯿﺪ ﻭ ﺑﮕﺬﺍﺭﯾﺪ ﺑﺎ ﺣﺮﺍﺭﺕ ﻣﻼﯾﻢ ﺩﻡ ﺑﮑﺸﺪ.

ﺯﺭﺷﮏ ﺭﺍ ﺗﻔﺖ ﺩﺍﺩﻩ ﻭ ﺩﺭ ﺍﺧﺮ ﺭﻭﯼ ﻏﺬﺍ ﺗﺰﺋﯿﻦ ﮐﻨﯿﺪ.

Did you find apk for android? You can find new Free Android Games and apps.

ارسال نظر شما

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

کد امنیتی *