ﺗﻪ ﭼﯿﻦ ﻗﺎﺭﭺ ﻭ ﺑﺎﺩﻣﺠﺎﻥ

ﻣﻮﺍﺩ ﻻﺯﻡ :

ﺑﺮﻧﺞ ۳ ﻟﯿﻮﺍﻥ

ﻗﺎﺭﭺ ۵۰۰ ﮔﺮﻡ

ﺑﺎﺩﻣﺠﺎﻥ ﻗﻠﻤﯽ ۵ ﻋﺪﺩ

ﻧﻤﮏ ﻭ ﺯﻋﻔﺮﺍﻥ ﺑﻪ ﻣﻘﺪﺍﺭ ﻻﺯﻡ

ﺯﺭﺷﮏ ﯾﮏ ﻟﯿﻮﺍﻥ

ﺭﻭﻏﻦ ﺑﻪ ﻣﻘﺪﺍﺭ ﻻﺯﻡ

ﺳﯿﺐ ﺯﻣﯿﻨﯽ ﯾﮏ ﻋﺪﺩ

 

طرز تهیه :

ﺍﺑﺘﺪﺍ ﻗﺎﺭﭺ ﻫﺎ ﺭﺍ ﺧﺮﺩ ﮐﻨﯿﺪ ﻭ ﺍﺟﺎﺯﻩ ﺩﻫﯿﺪ ﺗﺎ ﺑﺎ ۳ ﻗﺎﺷﻖ ﺭﻭﻏﻦ ﻭ ﮐﻤﯽ ﻧﻤﮏ ﺭﻭﯼ ﺣﺮﺍﺭﺕ ﮐﻢ ﺑﻪ ﺭﻭﻏﻦ ﺑﯿﻔﺘﺪ .

ﺑﺎﺩﻣﺠﺎﻥ ﻫﺎﺭﺍ ﺩﺭ ﺭﻭﻏﻦ ﮐﻢ ﺑﺎ ﮐﻤﯽ ﻧﻤﮏ ﺗﻔﺖ ﺑﺪﻫﯿﺪ.

ﺑﺮﻧﺠﯽ ﺭﺍ ﮐﻪ ﺧﯿﺲ ﮐﺮﺩﻩ ﺍﯾﺪ ﺑﭙﺰﯾﺪ ﻭ ﺁﺑﮑﺶ ﮐﻨﯿﺪ ﻭ ﺍﻣﺎﺩﻩ ﭼﯿﺪﻥ ﮐﻨﯿﺪ , ﺍﺑﺘﺪﺍ ﮐﻤﯽ ﺭﻭﻏﻦ ﺩﺭ ﮐﻒ ﻗﺎﺑﻠﻤﻪ ﺑﺮﯾﺰﯾﺪ , ﺳﯿﺐ ﺯﻣﯿﻨﯽ

ﺭﺍ ﻭﺭﻕ ﮐﻨﯿﺪ ﻭ ﺩﺭ ﮐﻒ ﺑﭽﯿﻨﯿﺪ , ﺑﻌﺪ ﺑﯿﺸﺘﺮ ﺑﺮﻧﺞ ﺭﺍ ﺭﻭﯼ ﺳﯿﺐ ﺯﻣﯿﻨﯽ ﺑﺮﯾﺰﯾﺪ ﻭ ﻗﺎﺭﭺ ﻫﺎ ﺭﺍ ﺭﻭﯼ ﺑﺮﻧﺞ ﭘﺨﺶ ﮐﻨﯿﺪ ﻭ ﺑﻌﺪ ﺑﺎﺩﻣﺠﺎﻥ ﻫﺎﯼ

ﺗﻔﺖ ﺩﺍﺩﻩ ﺷﺪﻩ ﺭﺍ ﺭﻭﯼ ﻗﺎﺭﭺ ﻗﺮﺍﺭ ﺩﻫﯿﺪ ﻭ ﺑﻘﯿﻪ ﺑﺮﻧﺞ ﺭﺍ ﺭﻭﯼ ﺑﺎﺩﻣﺠﺎﻧﻬﺎ ﺑﺮﯾﺰﯾﺪ , ﺯﻋﻔﺮﺍﻥ ﺍﺑﮑﺮﺩﻩ ﺭﺍ ﺭﻭﯼ ﺑﺮﻧﺞ ﺑﺮﯾﺰﯾﺪ ﻭ ﮐﻤﯽ

ﻣﻮﺍﺩ ﺭﺍ ﻓﺸﺮﺩﻩ ﮐﻨﯿﺪ ﻭ ﺑﮕﺬﺍﺭﯾﺪ ﺑﺎ ﺣﺮﺍﺭﺕ ﻣﻼﯾﻢ ﺩﻡ ﺑﮑﺸﺪ.

ﺯﺭﺷﮏ ﺭﺍ ﺗﻔﺖ ﺩﺍﺩﻩ ﻭ ﺩﺭ ﺍﺧﺮ ﺭﻭﯼ ﻏﺬﺍ ﺗﺰﺋﯿﻦ ﮐﻨﯿﺪ.

ارسال نظر شما

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

کد امنیتی *