خورش چینی

Want create site? With Free visual composer you can do it easy.

مواد لازم :

کدو سبز قلمی اندازه متوسط ۳ عدد

هویج متوسط ۳ عدد

قارچ یک بسته کوچک

فلفل دلمه ای سبز نصف یک عدد

فلفل دلمه ای قرمز نصف یک عدد

ذرت یک تا یک و نیم پیمانه پلوپز (حدود ۱۰۰ تا ۱۵۰ گرم)

جوانه ماش نصف یک بسته حدود۱۵۰ گرم

پیاز سرخ شده یک قاشق غذاخوری (اختیاری)

دو یا سه حبه سیر خرد شده یا یک قاشق مربا خوری پودر سیر

سویا سس ۲ تا ۴ قاشق غذاخوری

فلفل به میزان دلخواه

طرز تهیه :

کدو و هویج ها را پس از شستن با یک پوست کن نازک پوست می کنیم و از درازا بصورت رشته های باریک خرد می کنیم. فلفل ها را هم پس از نصف کردن به همین ترتیب از درازا خرد می کنیم. قارچ ها را پس از شستن ورقه ورقه می کنیم و سپس ذرت را بخارپز می کنیم(از کنسرو ذرت هم می توان استفاده کرد)
کدو، هویج وفلفل ها را در یک قابلمه نچسب همراه یک یا دو قاشق روغن مایع با حرارت ملایم تفت می دهیم. اگر از ماهیتابه چینی (وک) استفاده می کنید روغن کمتری مورد نیاز است. وقتی کمی نرم شد قارچ ها را اضافه کرده وسپس ذرت و در آخرجوانه ماش. اگر علاقه دارید می توانید یک قاشق پیازداغ با سبزیجات مخلوط کنید. این خورش احتیاج به نمک ندارد زیرا سویا سس خودش شوری دارد. فلفل، پودر سیر و در صورت تمایل ادویه دلخواهتان را بیفزایید. مخلوط را بهم می زنیم و در آخر سویاسس را اضافه کرده و حدود یک استکان آب می ریزیم و در قابلمه را برای دو تا سه دقیقه می گذاریم. این خورش باید کم آب باشد و در واقع بیشتر حالت خوراک را دارد. اگر ذائقه شما به ترشی متمایل است می توانید یک قاشق غذاخوری آب لیموترش به غذا اضافه کنید. اگر با عطر زنجفیل میانه خوبی دارید می توانید در فصل زنجبیل تازه یک برش کوچک از آن را بصورت رشته های باریک درآورده و با خورش مخلوط کنید.

Did you find apk for android? You can find new Free Android Games and apps.

ارسال نظر شما

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

کد امنیتی *