تیرامیسو وگان

Want create site? With Free visual composer you can do it easy.

مواد لازم :

۳۰۰ گرم توفوی سفت

۲۵۰ گرم بادام خام

۱/۲ فنجان قهوه تازه دم

۱/۴ فنجان شکر

۱/۸ قاشق چای خوری نمک

۱ قاشق غذاخوری لیمو

۱/۴فنجان شکر

۱ قاشق غذاخوری مخلوط پودر کاکائو و پودر قهوه

طرز تهیه :

روز قبل تهیه این دسر خوشمزه، توفو را در فریزر قرار دهید، بادام ها را بشویید و در یک کاسه پر از آب بریزید. کاسه بادام ها را در یخچال قرار دهید.
فریزرهای خانگی به دلیل آهسته بودن روند منجمد کردنشان، باعث به وجود آمدن شبنم های یخی میشوند. بنابراین در هنگام تهیه تیرامیسو باید آن ها را در مایکرو ویو یا در کاسه ی آب گرم (داغ نباشد) قرار دهید. وقتی آب کدر شد آن را عوض کنید. چندبار آب را عوض کنید تا دیگر کدر نباشد. حواستان باشد که توفو را له نکنید بلکه به آرامی فشار دهید. توفو را از کاسه بیرون آورده و کمی فشار دهید تا آبی که به درون آن رفته بیرون آید. توفو را به قطعات بیسکوییت مانندی با ضخامت دو سانتی متر تقسیم کنید و هر قسمت را بین دستمال آشپزخانه قرار دهید تا اگر هنوز حاوی آب است، از بین برود. باید تا میتوانید آب باقی مانده در پنیر را بگیرید تا قهوه خوب به خورد پنیر برود. سپس قطعات توفو را در یک سینی بگذارید. شکر را در قهوه حل کنید و قهوه را روی توفوهای داخل سینی بریزید. کنار بگذارید تا قهوه خوب به خورد توفو برود. به جای پنیر ماسکارپونه از خامه بادام استفاده میکنیم. بادام هایی که یک شب تا صبح خیس خورده اند را با کمی آب (همان آبی که بادام ها در آن خیس خورده اند) در میکسر میریزیم، آب لیمو، نمک و ۱/۴ فنجان شکر را نیز اضافه میکنیم و دستگاه را روشن میکنیم. اگر آب کم بود، کم کم اضافه کنید تا وقتی که کرم غلیظی به دست آید. توفو هایی که در قهوه خیس خورده اند را روی توری بگذارید تا قهوه اضافی خارج شود. در یک کاسه شیشه ای، تیرامیسو را بدین شکل بچینید: یک لایه توفو، یک لایه خامه بادام و روی آن مخلوط پودر کاکائو و قهوه. تا پر شدن کاسه این لایه ها را ادامه دهید. سپس در یخچال قرار دهید تا خنک شود.

Did you find apk for android? You can find new Free Android Games and apps.

ارسال نظر شما

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

کد امنیتی *