
چرا برنج قهوه ای استفاده کنیم؟ (خواص + خرید آنلاین)
در این مقاله قصد داریم شمارا بیشتر با برنج قهوهای و خواص آن آشنا کنیم و در خصوص تأثیرات آن بر سلامتی بدن اطلاعاتی را در اختیار شما قرار دهیم. برنج قهوهای در واقع یک نوع غلات کامل تصفیه نشده است. شما یک دانه کامل برنج را فرض کنید. برنج چند لایه دارد اگر ما لایه بیرونی آن را جدا کنیم برنجی که به دست میآید برنج قهوهای است. برنج قهوهای در دسته بندی غلات سبوس دار قرار میگیرد.
مردم امروزه به این نتیجه رسیدهاند که برنج قهوهای نسبت به برنج سفید بهتر است زیرا از لحاظ کیفیت و مواد مغذی بهتر است. زمانی که قرار است برنج سفید آماده شود باید مراحلی طی شود تا آن برنج آماده خوردن شود اما برای آماده کردن برنج قهوهای برخی از این مراحل لازم نیست؛ و همین عامل باعث میشود تا برنج قهوهای سالم و مغذیتر بوده و ارزش غذایی آن تا حدودی حفظ شود. امروزه شما میتوانید در بازار برنج قهوهای را با طعمهای متفاوتی پیدا کنید و متناسب باسلیقهای که دارید آن را بخرید.
برنج قهوهای و تأثیر آن در سلامتی
یکی از انواع غلات دانه بلند برنج قهوهای است که افراد میتوانند از آن برای پخت و پز استفاده کنند. یکی از ویژگیهای برنج قهوهای این است که حاوی روغنهای طبیعی ضروری است به همین علت نمیتوان از آن در یک مدت زمان طولانی نگهداری کرد. شما باید هنگام خرید به این نکته توجه داشته باشید که تاریخ انقضای آن چگونه است و سعی کنید این برنج را تازهتازه خریداری کرده و مصرف کنید.
شما میتوانید بعد از خرید برنج قهوهای خام تا شش ماه از آن در یک ظرف دربسته و در یک دمای مناسب نگهداری کنید. همان طور که قبلاً هم اشاره کردیم با توجه به اینکه مراحل آماده سازی برنج قهوهای نسبت به برنج سفید متفاوت است شرایط پخت آن نیز متفاوت است؛ بهعنوان مثال اگر شما بخواهید یک فنجان برنج قهوهای بپزید شاید لازم باشد دو و نیم الی سه فنجان آب برای آن استفاده کنید.
برنج قهوهای با توجه به مواد معدنی ضروری که دارد مانند: روی، منگنز، آهن، کلسیم، فسفر، پتاسیم، منیزیم، ویتامینهای B1، B2، B3، B6 و غیره که دارد میتواند یک ماده سالم برای خوردن باشد. برنج قهوهای دارای مزیتهای مختلفی است بهعنوان مثال برنج قهوهای میتواند باعث بهبود عملکرد سیستم گوارشی شود، سیستم قلبی عروقی را بهبود بخشد و در بهبود سیستم عصبی و مغز تأثیر گذار باشد.
برنج قهوهای با توجه به آنتیاکسیدانهایی که دارد میتواند بیماریهایی مانند: استرس، فشار خون بالا، افسردگی، اختلالات پوستی و غیره را تسکین داده و بهبود ببخشد. با توجه به اینکه برنج قهوهای مواد مغذی زیادی دارد میتواند در بیماریهایی مانند: دیابت، سرطان، چاقی، بیخوابی و غیره تأثیرگذار باشد.
برنج قهوهای و مقایسه آن با برنج سفید
قبل از هر چیز شما باید بدانید که در حالت طبیعی برنج سه لایه دارد لایه بیرونی و محافظتکننده آن که شلتوک نام دارد، لایه سبوس که همان لایه دوم است و جوانه و نشاسته یا آندوسپرم که لایه سوم را تشکیل میدهد.
- برنج قهوهای در مقایسه با برنج سفید آنتیاکسیدان، ویتامین و املاح بیشتری دارد.
- برنج سفید لایه شلتوک و سبوس را ندارد و در مراحل آماده سازی این لایهها را از آن جدا میکنند در صورتی که برنج قهوهای تنها لایه اول را ندارد.
- برنج قهوهای و برنج سفید از لحاظ محتوای کربوهیدرات و کالری با یکدیگر شبیه هستند اما از لحاظ دیگر مواد مغذی با یکدیگر تفاوت دارند.
پیشنهاد برای خرید آنلاین برنج قهوه ای
ما در این مقاله در خصوص برنج قهوهای، تأثیر آن بر سلامتی و تفاوت آن با برنج سفید اطلاعاتی را در اختیار شما قرار دادیم. امروزه یکی از فرآوردههایی که از آن استفاده میشود برنج قهوهای است. برنج قهوهای خواص مختلفی دارد بهعنوان مثال میتواند در بیخوابی، بهبود پیدا کردن سیستم عصبی و مغزی، سیستم قلبی عروقی و سیستم گوارش تأثیر داشته باشد؛ حتی میتواند برای بیماریهایی مانند: استرس، فشار خون بالا، افسردگی و غیره خوب باشد.
ویتامینهای مختلفی در برنج قهوهای وجود دارد که در این مقاله به آن اشاره کردیم. تفاوت برنج قهوهای و برنج سفید در میزان آنتیاکسیدان، ویتامینها و املاح است و از لحاظ کربوهیدرات و کالری تقریباً مشابه یکدیگر هستند. یکی از تفاوتهایی که میان برنج سفید و قهوهای وجود دارد این است که برنج قهوهای لایه شلتوک ندارد اما برنج سفید لایه شلتوک و سبوس را ندارد و در فرآیند آمادهسازی تغییراتی روی آن اتفاق میافتد.
🔻 وگان کلوب با توجه به خواص فوق العاده برنج قهوه ای به شما پیشنهاد می کند از برنج قهوه ای استفاده کنید!
نام محصول | تصویر | مزایا | لینک خرید |
---|---|---|---|
برنج قهوه ای هاتی کارا مقدار ۲۰۰۰ گرم | ![]() |
| خرید آنلاین |