گوشت گندم (سیتان) با ارزش غذایی بالا

گوشت گندم (سیتان) با ارزش غذایی بالا

گوشت گندم (Seitan) نوعی مادۀ غذایی است که از مادۀ پروتئینی گندم به دست می‌آید که ارزش غذایی و جذب بالایی دارد.

طرز تهیه سیتان ::

برای تهیۀ آن، گندم را در آب خیسانده و آنقدر خمیر به دست آمده را با آب می‌شویند تا تمام مادۀ نشاسته‌ای گندم از آن خارج شود و تنها مادۀ چسبناک گندم (gluten) باقی بماند. این مادۀ غذایی سرشار از پروتئین است و مانند توفو می‌تواند جایگزین گوشت شود  با این تفاوت که برخی از انواع گوشت گندم چسبنده‌تر و رشته‌ای‌تر از توفو هستند و از نظر طعم و ساختار به گوشت نزدیک ترند.

ارزش غذایی گوشت گندم

هر ۱۰۰ گرم گوشت گندم شامل ۴۰ گرم کربوهیدرات، ۲۵ گرم پروتئین و ۱ گرم چربی است.

می توانیم نتیجه بگیریم که ارزش غذایی و پروتئین محصولات گیاهی بیش از فراورده های حیوانی نیست.