طب سنتی و گیاهان

طرز تهیه شیره های طبیعی

شیره انگور🌹

یکی دو مشت کشمش را بمدت حدود۸ ساعت دریک ظرف خیس میکنیم,سپس آن را در مخلوط کن با سرعت ابتدا کند و سپس تند مخلوط کرده و از صافی رد میکنیم و تفاله را دور میریزیم و آب بدست اومده میشه شیره انگور یا شیره کشمش طبیعی.🌹

شیره خرما🌹

حدود ۱۰ عدد خرما را بمدت حدود ۶ ساعت در آب خیس کرده و سپس مطابق شیره انگور عمل کرده و میل کنید البته اگر خرما را پوست کندید قبل از خیس کردن نیازی به از صافی رد کردن نیست و میشه همونطور مخلوط کرد و میل نمود.
حتما قبل از خیس کردن هسته را جدا کنید🌹

توت خشک🌹

حدود یکی دو مشت بمدت ۴ ساعت در یک ظرف خیسانده شود و سپس ابتدا خود توت را مصرف کنید و سپس نیم ساعت بعد آب آن را میل کنید🌹

انجیر خشک🌹

مانند توت خشک درست و میل شود با این تفاوت که انجیر باید حدود ۸ ساعت خیسانده شود.🌹🌹🌹

در هنگام افت فشار,افت قند,گرسنگی کاذب و یا بیحالی مصرف هر یک از موارد ذکر شده فوق‌العاده انرژی زا میباشد.

در اوایل تغذیه طبیعی استفاده از شیره ها برای رفع گرسنگی کاذب فوق‌العاده موثر است.
🍇🍇🍇🍇🍇🍇

با ترکیب ارده کنجد و شیره به نیاز بدن به کلسیم و منیزیم روی و آهن روزانه تا ۴ ق غ جوابگو خواهید بود و لذت برده به عنوان صبحانه مقوی گرسنگی نخواهید کشید.

همچنین می توانید با ترکیب ارده و شیره های طبیعی و کنجد و مقداری موز در صبح از انرژی بالا و تغذیه سالم بهره مند شوید.

وگان کلوب برای شما پیشنهاد ویژه ای دارد که می توانید انلاین و سریع تهیه نمایید (سه شیره کاملا طبیعی و سنتی بدون شکر و افزودنی » https://veganclub.ir/3sh

با تشکر از سرکار خانم نگار

نمایش بیشتر

صــAدق

زندگی سالم فقط با محصولات و غذاهای گیاهی....

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

کد امنیتی *

دکمه بازگشت به بالا