آشپزی و تغذیه

بوریتو لوبیا سیاه و کدو حلوایی

بوریتو (Burrito) یک خوراک مکزیکی است که با تورتیای پر شده با مواد مختلف مخصوصا” برنج و لوبیا درست میشود. بوریتو یکی از محبوب ترین خوراک های مکزیکی-آمریکایی است.

مواد لازم (برای ۴ رول (یا بوریتو) و ۳.۵ فنجان مواد):

✅۱ کدو حلوایی متوسط، پوست کنده، مربعی خرد شده

✅نصف فنجان برنج دم کوتاه پخته شده

✅۲-۱ قاشق چای خوری روغن زیتون

✅۲ پیاز شیرین متوسط، ریز شده

✅۲ حبه سیر، ریز شده

✅۱ فلفل دلمه ای قرمز (یا سبز)، خرد شده

✅۱ قاشق چای خوری نمک

✅۲ قاشق چای خوری زیره

✅۱/۴ قاشق چای خوری فلفل تند

✅۱.۵ تا ۲ فنجان کنسرو لوبیا سیاه، آبکشی کرده و شسته شده

✅۳/۴ فنجان #پنیر_پیتزای_گیاهی

✅۴ برگ تورتیا اگر قابلیت تهیه تورتیا ندارید، از نان لواش ماشینی یا خانگی استفاده کنید

?انتخاب ها برای رویه:

آووکادو، سالسا، #خامه ترش گیاهی، اسفناج، کاهو، گشنیز و غیره

طرز تهیه:

فر رو در دمای ۴۲۵ فارنهایت بزارید. یک ظرف شیشه ای بزرگ رو با فویل بپوشونید. تکه های کدو حلوایی رو در ظرف به طور مساوی پخش کرده و روش روغن زیتون، نمک و فلفل بریزید و همش بزنید تا تمامی تکه ها پوشیده بشه. کدو حلوایی رو برای ۴۵ دقیقه در فر بپزید.
در یک ماهی تابه بزرگ روی دمای متوسط-بالا، روغن، پیاز و سیر رو مخلوط کنید و برای ۵ دقیقه بپزید. گهگاهی هم بزنید. بعد ادویه جات رو اضافه کرده و خوب هم بزنید. برنج، لوبیا و فلفل دلمه رو به ترکیب پیاز اضافه کنید و روی دمای کم برای ۱۰ دقیقه بپزید.
وقتی کدو حلوایی پخت و لطیف شد، از فر خارجش کرده و بزارید کمی خنک بشه و بعد به ترکیب برنج و فلفل دلمه اضافه کرده و خوب به هم بزنید. اگر برخی تکه های کدو حلوایی درشت بودند میتونید با چنگال لهشون کنید. پنیر رو اضافه کنید و چند دقیقه دیگه بپزید.
در وسط هر تورتیا ۲ تا ۳ قاشق پر از مخلوط کدو حلوایی رو ریخته و با مواد مورد علاقه بچینیدش و طبق عکس رولش کنید و لذت ببرید.

نمایش بیشتر

حامد قناد

پیش به سوی یک زندگی سالم ................. ?

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

کد امنیتی *

همچنین ببینید
بستن
دکمه بازگشت به بالا