آشپزی و تغذیه

طرزتهیه کیک نارگیلی وگان

مواد لازم:

✅ #شیر سویا      ۲ پیمانه

✅پودر نارگیل    ۱.۵ تا ۲ پیمانه

✅شکر             ۱.۵ پیمانه

✅آرد               ۳  پیمانه

✅روغن           ۳/۴ پیمانه

✅وانیل           ۱ قاشق چایخوری

✅بیکینگ پودر    ۷ قاشق چایخوری

✅سرکه سفید  ۱ قاشق غذاخوری

طرز تهیه:

کمی شیر رو گرم کنید در حدی که ولرم بشه و بعد با شکر مخلوط کنید.در ظرف جداگانه ای آرد، وانیل و بکینگ پودر را با هم مخلوط کنید.مثل همۀ کیکها سعی کنید یکی دو بار آرد رو الک کنید. بعد از آن روغن و همینطور مخلوط شکر و شیر را آرام آرام به آن اضافه کنید و پودر نارگیل رو هم در این مرحله اضافه کنید و خیلی آهسته هم بزنید.حالا یک قاشق غذا خوری سرکه اضافه میکنیم و هم میزنیم.
ته ظرفمون رو کمی چرب میکنیم و آرد میپاشیم و مایع رو در آن میریزیم و در فر با دمای ۲۵۰ به مدت ۴۰ دقیقه میگذاریم و بعد از تست خلاا دندان کیک رو از فر خارج کرده و بعد از سرد شدن سرو میکنیم.

برچسب ها
نمایش بیشتر

حامد قناد

پیش به سوی یک زندگی سالم ................. ?

نوشته های مشابه

پاسخی بگذارید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

کد امنیتی *

همچنین ببینید

بستن
دکمه بازگشت به بالا
بستن
بستن