
طرزتهیه کیک نارگیلی وگان
مواد لازم:
✅ #شیر سویا ۲ پیمانه
✅پودر نارگیل ۱.۵ تا ۲ پیمانه
✅شکر ۱.۵ پیمانه
✅آرد ۳ پیمانه
✅روغن ۳/۴ پیمانه
✅وانیل ۱ قاشق چایخوری
✅بیکینگ پودر ۷ قاشق چایخوری
✅سرکه سفید ۱ قاشق غذاخوری
طرز تهیه:
کمی شیر رو گرم کنید در حدی که ولرم بشه و بعد با شکر مخلوط کنید.در ظرف جداگانه ای آرد، وانیل و بکینگ پودر را با هم مخلوط کنید.مثل همۀ کیکها سعی کنید یکی دو بار آرد رو الک کنید. بعد از آن روغن و همینطور مخلوط شکر و شیر را آرام آرام به آن اضافه کنید و پودر نارگیل رو هم در این مرحله اضافه کنید و خیلی آهسته هم بزنید.حالا یک قاشق غذا خوری سرکه اضافه میکنیم و هم میزنیم.
ته ظرفمون رو کمی چرب میکنیم و آرد میپاشیم و مایع رو در آن میریزیم و در فر با دمای ۲۵۰ به مدت ۴۰ دقیقه میگذاریم و بعد از تست خلاا دندان کیک رو از فر خارج کرده و بعد از سرد شدن سرو میکنیم.