آشپزی و تغذیه

کیک وگان

💢 طرز تهیه کیک وگان :

یک فنجان آرد گندم
نصف فنجان تخم کتان آسیاب شده
۳قاشق غذا خوری پودر کاکائو
۲قاشق چای خوری بیکینگ پودر
یک فنجان شکر
نصف قاشق چای خوری نمک
یک قاشق چایخوری سرکه سفید
یک قاشق چای خوری وانیل مایع
پنج قاشق غذا خوری روغن مایع گیاهی
یک فنجان آب

🌟 طرز تهیه :
تمام مواد خشک را در یک ظرف گود مخلوط میکنیم در آخر مواد مایع را ریخته و خوب مخلوط میکنیم مخلوط را در قالب که چرب شده میریزیم و سپس در فر که از قبل گرم شده با حرارت ۱۷۵ درجه سانتیگراد به مدت ۳۵ دقیقه میگذاریم.

📍 تزئین :
بعد از خارج کردن از فر ۳ دقیق بعد روی کیک با قلم کمی شیره توت میزنیم که شیره به خوردش بره و با پودر نارگیل و پسته و کنجد و گل سرخ تزئین میکنیم.

نمایش بیشتر

صــAدق

زندگی سالم فقط با محصولات و غذاهای گیاهی....

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

کد امنیتی *

همچنین ببینید
بستن
دکمه بازگشت به بالا