آشپزی و تغذیه

کوفته زعفرانی

💢 مواد لازم برای کوفته زعفرانی :

گردو ۴عدد
پسته یک مشت
بادام یک مشت
آب مقداری
فلفل دلمه ١عدد
سیر ١حبه
پیاز کوچک ١عدد
هویج رنده شده١عدد
نمک دریا ، فلفل قرمز، زردچوبه مقداری
روغن زیتون ١قاشق غذاخوری
زعفران آب شده ١قاشق غذاخوری
زرشک به دلخواه

✅ طرز تهیه :

تمام مغزیجات به مدت ٨ الی ١٠ساعت خیس خورده . بعد با کمی آب میکس و شیر به دست آمده را صاف می کنیم .(شیرش طبق تصویر ۱ جداگانه مصرف می شود) . پیاز و سیر و هویج و فلفل دلمه را باهم میکس و به فیبر باقی مانده از مغزیجاتی که شیرش را درست کردیم ، اضافه
می کنیم . بعد نمک دریا و فلفل قرمز و زردچوبه و روغن زیتون می ریزیم و خوب ورز می دهیم . به اندازه یک گردوی بزرگ از آن برداشته و فرم می دهیم. موقع تزیین مقداری زعفران و زرشک می ریزیم که خوشرنگ بشود. باگوجه وجعفری و سبزیجات تزیین می نماییم.

با تشکر از سرکار خانم سادات

۰%

تمام مغزیجات به مدت ٨ الی ١٠ساعت خیس خورده . بعد با کمی آب میکس و شیر به دست آمده را صاف می کنیم .(شیرش طبق تصویر ۱ جداگانه مصرف می شود) . پیاز و سیر و هویج و فلفل دلمه را باهم میکس و به فیبر باقی مانده از مغزیجاتی که شیرش را درست کردیم ، اضافه می کنیم . بعد نمک دریا و فلفل قرمز و زردچوبه و روغن زیتون می ریزیم و خوب ورز می دهیم . به اندازه یک گردوی بزرگ از آن برداشته و فرم می دهیم. موقع تزیین مقداری زعفران و زرشک می ریزیم که خوشرنگ بشود. باگوجه وجعفری و سبزیجات تزیین می نماییم.

امتیاز کاربران: ۴.۳۸ ( ۲ رای)
برچسب ها
نمایش بیشتر

صــAدق

زندگی سالم فقط با محصولات و غذاهای گیاهی....

نوشته های مشابه

پاسخی بگذارید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

کد امنیتی *

همچنین ببینید

بستن
دکمه بازگشت به بالا
بستن
بستن