کباب گیاهی با سس مخصوص

 مواد لازم برای کباب گیاهی با سس مخصوص :
کدو سبز …………….. ۲ عدد
پیاز …………….. ۱ عدد
فلفل دلمه ای …………….. ۱ عدد
قارچ …………….. ۲۵۰ گرم
روغن زیتون …………….. ۲ قاشق غذا خوری
سیر …………….. ۲ حبه
پودر سیر …………….. ۱ قاشق مربا خوری
فلفل قرمز …………….. ۱/۲ قاشق چای خوری
پودر تخم گشنیز …………….. ۱ قاشق چای خوری
پودر زیره سبز …………….. ۱/۴ قاشق چای خوری
آبلیمو …………….. ۲ قاشق غذا خوری
جعفری و گشنیز (ساطوری شده و تازه) …………….. ۴ قاشق غذا خوری
زعفران آب کرده …………….. ۱ قاشق غذا خوری
نمک و سرکه …………….. به مقدار لازم
🗯 طرز تهیه :
ابتدا روغن زیتون ، پودر زیره ، پودر گشنیز ، آبلیمو ، سیر ،پودر سیر ،زعفران و پودر فلفل قرمز را داخل میکسر بریزید ، نمک و چند قاشق سرکه اضافه کنید و بزنید تا سس یکدست شود.
در انتها جعفری و گشنیز خرد شده را به سس اضافه کنید و کمی بزنید اگر سبزی ها را خوب ساطوری کردید نیازی به میکس کردن دوباره جعفری و گشنیز نیست ، بهتر است خرده های جعفری و گشنیز داخل سس مشخص باشد.
کدو سبز را شسته و با چاقو روی آن را بتراشید تا خارهای آن گرفته شود سپس سر و دم آن را جدا کرده و حلقه ای خرد کنید.فلفل دلمه ای و پیاز و قارچ را نیز درشت خرد کنید.
سبزیجات خرد شده را داخل کیسه فریزر بریزید و سس مخصوص را اضافه کنید ، با تکان دادن کیسه سبزیجات را به سس اغشته کنید ، در کیسه را ببندید و حداقل به مدت ۴ ساعت داخل یخچال قرار دهید تا سبزیجات مزه دار شوند.
سیخ های چوبی را ۳۰ دقیقه در آب خیس کنید تا در اثر حرارت نسوزند ، سبزیجات را یکی در میان به سیخ های چوبی بکشید سپس داخل سینی فر که چرب کرده اید قرار دهید ، گریل بالا را روشن کنید و هر چند دقیقه بچرخانید تا سبزیجات کبابی و نرم شوند سپس سرو کنید.
📢 نکات مهم :
۱)در صورت تمایل از مقداری سیب زمینی و گوجه و بادمجان هم در کباب استفاده کنید.
۲)میتوانید برای ترش تر شدن کباب مقداری گرد غوره یا گرد لیمو هم به سس اضافه کنید.