آشپزی و تغذیه

کاپ کیک وگان

مواد لازم تهیه کاپ کیک وگان :

آرد گندم سبوس دار ۳ لیوان،شکر یک و نیم لیوان،بکینگ پودر ۲ قاشق مربا خوری،نمک یک قاشق چای خوری(سرخالی)،پودر کاکائو ۶ قاشق غذا خوری،چیپس شکلات یک بسته،آب ۲ لیوان،روغن کنجد نصف لیوان،سرکه ۲ قاشق چای خوری،وانیل یک قاشق چای خوری

طرز تهیه :
آرد،بکینگ پودر،نمک و پودر کاکائو را از الک رد کرده بعد شکر و چیپس شکلات را به مواد اضافه میکنیم.در کاسه دیگر مواد مایع و وانیل را مخلوط کرده و بعد از آن مواد مایع را در سه مرحله به مواد خشک اضافه میکنیم و بعد داخل قالب های کاپ کیک به مدت ۴۰ دقیقه داخل فر میگذاریم.

با تشکر از سرکار خانم مرجان

۰%

آرد گندم سبوس دار ۳ لیوان،شکر یک و نیم لیوان،بکینگ پودر ۲ قاشق مربا خوری،نمک یک قاشق چای خوری(سرخالی)،پودر کاکائو ۶ قاشق غذا خوری،چیپس شکلات یک بسته،آب ۲ لیوان،روغن کنجد نصف لیوان،سرکه ۲ قاشق چای خوری،وانیل یک قاشق چای خوری

امتیاز کاربران: ۵ ( ۱ رای)
برچسب ها
نمایش بیشتر

صــAدق

زندگی سالم فقط با محصولات و غذاهای گیاهی....

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

کد امنیتی *

بستن
بستن