آشپزی و تغذیه

وقت آشپزی : کسرول سبزیجات

کسرول سبزیجات

تعداد: ۸ نفر ، زمان تهیه: ۲۰ دقیقه ، زمان پخت: ۴ تا ۶ ساعت

?مواد لازم

۲ قوطی کنسرو لوبیا سفید (هر کدام ۵۴۰ گرم)یک قوطی ۵۴۰ گرمی نخود¼ پیمانه پستو ریحان یک عدد پیاز خرد شده۴ حبه سیر رنده شده۱.۵ قاشق چایخوری ادویه ایتالیایی (مخلوط سبزیجات معطر)۴۵۰ گرم پولنته پخته شده (شوربای ذرت)یک عدد گوجه‌فرنگی خرد شده۲۲۵ گرم مخلوط پنیرهای رنده شده۲ پیمانه اسفناج تازه یک پیمانه کاسنی قرمز

?طرز تهیه

۱-کنسرو لوبیا را آبکش کنید و درون کاسه بزرگی بریزید. سپس نخود، دو قاشق غذاخوری پستو، پیاز، سیر و ادویه ایتالیای را اضافه کنید و هم بزنید.
۲-قابلمه آرام‌پز را با روغن چرب کنید. نیمی از مخلوط لوبیا را درون آن بریزید. روی آن نیمی از پولنته و سپس روی آن پنیر بریزید. روی پنیر یک لایه مخلوط لوبیا و یک لایه پولنته بریزید. در آرام‌پز را بگذارید و به مدت ۴ تا ۶ ساعت با کمترین درجه بگذارید تا پخته شوند.
۳-پس از این زمان، گوجه‌فرنگی، پنیر باقی مانده، اسفناج و کاسنی قرمز را اضافه کنید. پستوی باقی مانده و یک قاشق غذاخوری آب را با یکدیگر مخلوط کنید. آنها را درون کسرول بریزید و بگذارید ۵ دقیقه با حرارت ملایم درون آرام‌پز پخته شوند. سپس سرو کنید.

✅نکته؛ پستو  (Pesto) در اصل سس سبز رنگ ایتالیایی است که از برگ ریحان تهیه می شود.
برگ ریحان را  در خردکن ریخته حسابی خرد کنید البته نه در حدی که  حالت چسبندگی پیدا کند. سیر را با سیر خرد کن خرد و به ریحان اضافه کنید.

برچسب ها
نمایش بیشتر

حامد قناد

پیش به سوی یک زندگی سالم ................. ?

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

کد امنیتی *

همچنین ببینید

بستن
بستن
بستن