آشپزی و تغذیه

طرز تهیه کیک شکلاتی وگان

سلام به همه وگان کلوبی ها.امیدوارم مثل همیشه شاد باشید و سرحال.صحبت کیک شکلاتی  که میشه خصوصا از نوع وگان دیگه دل آدم غش میره و تصور شروع یک صبح دل انگیز بهمراه شیر سویا و این کیک خوشمزه جای هیچ تعللی باقی نمیزاره و آدم میخواد هر چه سریع تر دست به کار بشه تا این لذت بی پایان رو زودتر تجربه کنه.پس اگه شما هم مثل من مشتاق تهیه این کیک شکلاتی هستید همراه بشید. بله ، چرا که نه :

 

مواد اولیه برای تهیه کیک شکلاتی وگان :

خرما                                    ۱۶ عدد

  • شهد آگاو                              ۱ فنجان
  • عصاره وانیل                           ۲ قاشق سوپخوری
  • نمک دریا                               ۲ سر انگشت
  • آب                                       ۴ قاشق سوپخوری
  • پودر کاکائو خام                        ۳/۲+ ۳/۲ فنجان
  • روغن نارگیل(روغن یا کرۀ خام دیگر) ۲ قاشق سوپخوری
  • گردو                                     ۳ فنجان

 

طرز تهیه کیک شکلاتی :

ابتدا گردوها را در مخلوط کن ریخته و خرماهای بدون هسته را به آن اضافه می کنیم، سپس یکی از ۳/۲ فنجان پودر کاکائویمان را به این ترکیب اضافه کرده و مخلوط کن را روشن می کنیم تا برای چند دقیقه مخلوط شود؛ بعد نمک را به آن اضافه می کنیم و در حین مخلوط شدن وانیل و آب را اضافه می کنیم و تا زمانیکه مخلوط از کناره های ظرف بالا بیاید و بچسبد، ادامه می دهیم. سپس مخلوط را در داخل ظرف شیشه ای ریخته و خوب فشار می دهیم تا بطور یکنواخت پخش شود.

 

 

برای درست کردن شربت :

آگاو، پودر کاکائو، وانیل، نمک و کرۀ نارگیل را داخل مخلوط کن ریخته و بخوبی مخلوط می کنیم؛ سپس شربت را بر روی کیک ریخته و کیک را به مدت ۲۰ دقیقه در فریزر قرار می دهیم.

 

 

برای سرو آن، می توان مجدد شربت ریخته و با میوه های دلخواه تزئین کرد و کیک شکلاتی را نوش جان نمود!

 

#به_همین_سادگی  ، #به_همین_خوشمزگی

برچسب ها
نمایش بیشتر

حامد قناد

پیش به سوی یک زندگی سالم ................. ?

نوشته های مشابه

پاسخی بگذارید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

کد امنیتی *

همچنین ببینید

بستن
دکمه بازگشت به بالا
بستن
بستن