
طرز تهیه پنکیک کدوحلوایی
همانطور که میدانید کدوحلوایی جزو سبزیجات پاییزی و زمستانی است که در حال حاضر به وفور در بازار وجود دارد. پس حیف است که از خیر خواص آن بگذریم و این مجموعهی نارنجیرنگ سرشار از عناصر قدرتمند و مفید برای سلامتی، مخصوصا سلامت قلب را نادیده بگیریم!
بهمین خاطر برای شما طرز تهیه پنکیک کدوحلوایی را آماده کرده ایم.امیدواریم از آن خوشتان بیاید :
مواد لازم:
۱ و ۲/۱ پیمانه شیر گیاهی
۱ پیمانه پورهی کدوحلوایی
۲ قاشق غذاخوری روغن
۲ قاشق غذاخوری سرکه
۲ پیمانه آرد
۳ قاشق غذاخوری شکر قهوهای
۲ قاشق چایخوری بیکینگپودر
۱ قاشق چایخوری جوششیرین
۱ قاشق چایخوری ادویهی فلفلفرنگی
۱ قاشق چایخوری دارچین
۲/۱ قاشق چایخوری زنجبیل
۲/۱ قاشق چایخوری نمک
طرز تهیه:
آرد، شکر قهوهای، بیکینگپودر، جوششیرین، فلفلفرنگی، دارچین، زنجبیل و نمک رو با هم مخلوط کنید. مابقی مواد رو هم (شامل شیر گیاهی ، کدو، روغن و سرکه) داخل یه ظرف جداگانه حل بگیرید و با مخلوط مواد خشکتون خوب همبزنید. تابهتون رو روی شعلهی متوسط بذارید و اگه دلتون خواست کف تابه رو خیلی کم چرب کنید. اندازهی هر یهدونه پنکیک بهتره ۴/۱ پیمانه باشه. همین که دو طرف پنکیکتون قهوهای بشه، یعنی آمادهست. به همین سادگی!