
طرز تهیه نوشیدنی جو دوسر
ساقه جو دوسر و دانه آن ،خوراکی کامل برای چهارپایان به ویژه برای اسب های مسابقه ای است.
جو دوسر در سراسر نقاط کره زمین کاشته می شود. در ایران نیز در یزد،خوزستان،اصفهان،اراک،لرستان و …. کاشته و یا به صورت علف هرز در اراضی زراعی گندم کاشته می شود. اصفهان دارای بهترین جو دوسر از نظر کیفیت، در ایران می باشد.
خواص درمانی جو دوسر :
۱-در تقویت قلب و عروق خونی، بسیار موثر است.
۲-در درمان یبوست، بسیار موثر است.
۳-التهابات بدن را ،کاهش می دهد.
۴-یکی از بهترین گیاهان در کنترل و پایین آوردن ،کلسترول خون است.
۵-محرک سیستم ایمنی بدن و در تقویت آن نقش بسیار موثری دارد.
۶-اسیداوریک خون را، کاهش می دهد.
۷-در تقویت اعصاب به خاطر دارابودن ویتامین های گروه B آن ،نقش فوق العاده ای دارد.
۸- یکی از غلات با ارزش غذایی بسیار بالا ،ضعف عمومی بدن را کاهش و در تقویت نیروی بدن بسیار موثر است.
۹-ادرار آور است و در سم زدایی بدن ،نقش موثری دارد.
۱۰-در ضدعفونی بدن ،نقش بسیار موثری دارد.
آب جو دوسر طبیعی :
یک نوشیدنی عالی با خواص فراوان ،برای درمان بسیاری از بیماریها موثر است.
توصیه می شود بعد از برنامه غذایی ۲۰ روزه، هفته ای ۵ بار از این نوشیدنی طبیعی استفاده فرمایید.
طرز تهیه:
۱-یک فنجان جو دوسر به خوبی پاک و شسته شود.
۲- دو لیوان آب را به درجه ۷۰ درجه رسانده و یک فنجان جو و دولیوان آب ۷۰ درجه را درون یک پارچ در دار می ریزید.
۳-دو ساعت آنرا در محیط دمای منزل نگه داشته و بعد از آن ۸ الی ۱۰ ساعت درون یخچال نگهداری نمایید.
۴-محتویات آب و جو دوسر را درون مخلوط کن ریخته و بهم می زنید.
۵-حال آب آن را صاف نمایید و با ریختن آّب یک لیمو ترش تازه و یک قالب کوچک یخ ،نوش جان فرمایید.
۶-بهترین زمان مصرف آن برای افراد لاغر، صبح ناشتا و برای افراد چاق، شب هنگام خواب است.
۷-این آب جو باید تازه مصرف شود و از نگهداری آن در یخچال بعد از مخلوط کردن ،جدا خودداری نمایید.
۸-از پوست و سبوس باقی مانده آن می توانید با ترکیب خیار رنده شده و روغن زیتون طبیعی یک ماسک فوق العاده برای شفافیت و درخشندگی پوست بسازید.