آشپزی و تغذیه

طرز تهیه سوسیس گیاهی

سوسیس گیاهی : (برای هشت قطعه)

۱- آرد بادام ۵ قاشق غذاخوری (۳۰ گرم)
۲- توفو جامد ۲۵۰ گرم
۳- سس سویا ۲ قاشق غذاخوری
۴- روغن گیاهی ۳ قاشق غذاخوری
۵- نصف پیاز متوسط (خیلی ریز خرد نشود)
۶- ۲ حبه سیر خرد کرده
۷- ۱ قاشق غذاخوری پاپریکا
۸- ۱/۵ قاشق چایخوری شکر
۹- ۱ قاشق چایخوری نمک
۱۰- ۳/۴ قاشق چایخوری فلفل سیاه
۱۱- ۱ قاشق چایخوری پودر گشنیز
۱۲- ۱ قاشق چایخوری پودر خردل
۱۳- نصف قاشق چایخوری جوز
۱۴- نصف قاشق چایخوری پودر هل
۱۵- ۱ قاشق چایخوری زیره سبز
۱۶- گلوتن گندم ۱ فنجان + ۱ قاشق غذاخوری
۱۷- ۱ قاشق چایخوری آرد ذرت
۱۸- ۲ قاشق چایخوری فلفل قرمز

طرزتهیه :

۱- سویا سوس را با ۱۰۰ میلی‌لیتر آب مخلوط کرده سپس به داخل مخلوط کن بریزید سپس تمامی مواد را به جز گلوتن گندم به آن اضافه کنید.
۲- پس از آنکه مواد به خوبی مخلوط شدند، مواد را به ظرف بزرگتری منتقل کرده سپس گلوتن را افزوده و با قاشق چوبی آن را هم بزنید.
۳- حال خمیر تهیه شده را روی یک سطح تمیز گذاشته و آن را به ۸ قسمت تقسیم کنید. برای نتیجه گیری بهتر ابتدا ۲ قسمت مساوی تقسیم کرده سپس قطعات بدست آمده را به ۲ قسمت دیگر و به همین ترتیب تا ۸ قسمت بدست آید.
۴- قطعات بدست آمده را با دست روی یک سطح ورز دهید تا به شکل سوسیس در آیند.
۵- هر قطعه را داخل کاغذ پیچیده سپس قطعات کاغذ پیچیده را داخل فویل بپیچید.
۶- قطعات را به مدت ۴۵ دقیقه بخارپز کنید.
۷- هات داگ ها را باز کرده و بگذارید سرد شوند.
۸- حالا می‌توانید آن‌ها را تفت داده و سرو کنید

با تشکر از سرکار خانم سحر کاکاوند

۰%

امتیاز کاربران: ۴.۶۵ ( ۱ رای)
برچسب ها
نمایش بیشتر

صــAدق

زندگی سالم فقط با محصولات و غذاهای گیاهی....

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

کد امنیتی *

همچنین ببینید

بستن
بستن
بستن