آشپزی و تغذیه

طرزتهیه ساندویچ گیاهی

طرز تهیه ساندویچ گیاهی

مواد لازم(برای ۴ نفر) :

سویا درشت یک بسته ترجیحاً سویای مکسوی

  قارچ: نیم کیلو

 فلفل دلمه ای:یک عدد سبز یک عدد قرمز

 پیاز به میزان کافی

 گوجه فرنگی سه عدد درشت

 مقدار قارچ باید حدوداً سه برابر بقیه مواد باشد.

طرز تهیه:

ابتدا سویایی که درآب گرم خیسانده ایم و آب اضافی آن را گرفته ایم  را با پیاز و ادویه فروان، زردچوبه، فلفل آویشن و نمک به خوبی در روغن تفت می دهیم تا خوب سرخ شود و با ادویه طعم دار گرددسپس فلفل دلمه ای هایی که خلال کرده ایم را به آن اضافه می کنیم و تفت می دهیم قارچ ها را هم درشت خرد می کنیم و با مواد تفت    می دهیم که کمی نرم شود و نباید قارچ ها خیلی سرخ شود باید درشت و مشخص باشند سپس گوجه ها را حلقه حلقه کرده روی مواد می چینیم تا کمی سرخ شوند و آب گوجه با مواد مخلوط شود.این کار خیلی باعث خوشمزه شدنش می شه امتحان کنید بقیه اش با من.

 مواد داخل ساندویچ اماده است.

من این مواد راداخل نان ساندویچی گذاشتم و جعفری خرد شده و سس گوجه فرنگی هم به ان اضافه کردم.جعفری خورده شده ام خیلی توی خوشمزه شدنش مؤثر بود حالا اگر دوست داشتید می تونید از خیار شور هم استفاده کنید.

این غذا در عین خوشمزگی خیلی هم ارزان تمام می شه و آموزشش برای خانواده های بی بضاعت هم خیلی مؤثره…امیدوارم که درست کنید و لذتش رو ببرید

با غذاهایی گیاهی به خودمان، محیط زیست و اقتصاد خانواده کمک کنیم.

نمایش بیشتر

حامد قناد

پیش به سوی یک زندگی سالم ................. ?

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

کد امنیتی *

همچنین ببینید
بستن
دکمه بازگشت به بالا