آشپزی و تغذیه

سالاد اسفناج

❇️ مواد لازم برای سالاد اسفناج :

اسفناج تازه …………. ۵۰۰ گرم
کلم برگ قرمز متوسط …………. ۱ عدد
پیاز متوسط …………. ۱ عدد
برگه زردآلو …………. ۱/۲ فنجان
مغر تخمه آفتابگردان …………. ۱ فنجان
نمک …………. به مقدار لازم
❇️ مواد لازم برای سس سالاد :
روغن زیتون ………….  ۲ قاشق غذا خوری
آب نارنج …………. ۲ قاشق غذا خوری
ریحان تازه ی ساطوری شده …………. ۲ قاشق غذا خوری
سیر رنده شده …………. ۲ حبه
آب انار شیرین …………. ۲ قاشق غذا خوری
✅ طرز تهیه :
برگ های اسفناج را شسته و درشت خرد کنید. سپس آنها را در ظرفی بریزید. کلم قرمز را به صورت خلالی باریک ببرید و یا رنده کنید
سپس پیاز را خلالی و برگه ی هلو را به صورت باریک ببرید و همه را به همراه مغز تخمه ی آفتابگردان به ظرف محتوی اسفناج اضافه کنید . خوب هم بزنید تا همه ی مواد با یکدیگر مخلوط شوند.
برای سس این سالاد در ظرفی جدا ، روغن زیتون و آب نارنج ( به جای آن می توانید از سرکه سیب یا آبغوره نیز استفاده کنید ) را با هم مخلوط کنید. کمی نمک بیفزایید و بعد سس را بچشید. ملس بودن سس را می توانید با آب انار تازه کم و یا زیاد کنید. بعد از اینکه مزه ی دلخواه را به دست آوردید ، سیر رنده شده و ریحان ساطوری شده را به آن اضافه کنید و خوب به هم بزنید. آنگاه روی سالاد بریزید و سالاد را دوباره با سس مخلوط کرده و سپس سرو کنید.

۰%

برگ های اسفناج را شسته و درشت خرد کنید. سپس آنها را در ظرفی بریزید. کلم قرمز را به صورت خلالی باریک ببرید و یا رنده کنید سپس پیاز را خلالی و برگه ی هلو را به صورت باریک ببرید و همه را به همراه مغز تخمه ی آفتابگردان به ظرف محتوی اسفناج اضافه کنید . خوب هم بزنید تا همه ی مواد با یکدیگر مخلوط شوند.

امتیاز کاربران: اولین نفر باشید!
برچسب ها
نمایش بیشتر

صــAدق

زندگی سالم فقط با محصولات و غذاهای گیاهی....

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

کد امنیتی *

همچنین ببینید

بستن
دکمه بازگشت به بالا
بستن
بستن