آشپزی و تغذیه

سابله مغز

❇️ مواد لازم برای سابله مغز :

مغز (از هر نوع به دلخواه) ……………………. ۱۰۰ گرم
آرد ……………………. ۲۰۰ گرم
روغن جامد ……………………. ۱۰۰ گرم
پودر قند ……………………. ۱۰۰ گرم
✅ طرز تهیه :
مغزها را تفت می دهیم و خوب آسیاب کرده تا نرم شوند و با آرد و پودر قند مخلوط می نماییم.
روغن را که حتما باید کاملا جامد باشه روی حرارت آب کرده و به مواد خشک اضافه نمایید و مخلوط میکنیم تا خمیر لطیفی بدست آید.
خمیر را بین نایلون پهن کرده نباید خیلی نازک باشد حدود ۱سانتی متر پهن کنید و با کاتر دلخواه قالب زده و با کارد به آرامی به سینی فر منتقل کرده و در فر ۱۵۰ درجه به مدت ۱۰ تا ۱۵ دقیقه قرار میدهیم و بعد از اینکه کاملا خنک شد در ظرف مورد نظر بچینید.
📢 نکات مهم :
– مغزهایی مثل کنجد و آفتابگردان که بوی خامی میدهند بهتر است کمی تفت بدهید ولی پسته و نارگیل احتیاجی ندارند.
– دقت کنید که کیفیت این شیرینی فقط به روغن شما بستگی دارد که باید حتما جامد باشد.
– حتما مغز و پودر قند کاملا نرم باشد که زبری در شیرینی احساس نشود.
– بسته به سایز کاتر با این مواد حدودا ۳۰ تا ۴۰ عدد شیرینی خواهید داشت.
برچسب ها
نمایش بیشتر

صــAدق

زندگی سالم فقط با محصولات و غذاهای گیاهی....

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

کد امنیتی *

همچنین ببینید

بستن
بستن
بستن