طب سنتی و گیاهان

درمان حساسیت فصل بهار با گیاهان دارویی

امروزه بسیاری از افراد دچار مشکلی به نام حساسیت فصلی هستند.  فصل بهار یکی از فصل هایی است که به خاطر وجود گل و گیاه فراوان برای بسیاری از افراد آزار دهنده است. اما راه هایی وجود دارد که می توان به کمک آنها حساسیت را تا حد زیادی کاهش داد.غذاهای سرشار از چربی های اشباع شده با تضعیف سیستم ایمنی بدن، آلرژی فصلی را تشدید می کند.با این همه پزشکان دریافته اند که نوع مواد غذایی مصرفی می تواند با تقویت و هوشمندسازی سیستم ایمنی بدن، شدت آلرژی های فصلی را کاهش داده یا بدن را نسبت به آنها تضعیف و آسیب پذیرتر کند.

حداقل ۲۵ درصد افراد به حساسیت فصلی به خصوص در فصل بهار مبتلا می شوند. این نوع حساسیت به درجات متفاوتی در افراد منجر به سرفه، آبریزش بینی، عطسه و خارش پوست می شود. در واقع حساسیت های فصلی در برخورد با بیش از ۱۳۰ هزار ماده آلرژی زا به وجود می آید که از راه های تنفسی، تماس های پوستی، خوردن و آشامیدن وارد بدن می شود و برخی افراد نیز به طور ژنتیکی آلرژی را از خانواده شان به ارث می برند.

با استفاده از ۵ گیاه دارویی می توان حساسیت فصلی ناشی از فصل بهار را درمان کرد :

?۱- #بادرنجبویه: دم کرده ۵ گرم از برگ آن می تواند حسایست را درمان کند.

?۲- #دارچین: پوست ساقه آن را به صورت پودر دراورده ومصرف ۵ گرم آن به صورت دم کرده بسیار مناسب است.

?۳- #شاه_تره: برای مصرف آن، میزان ۵ گرم از برگ را با یک لیوان آب به مدت ۵ تا ۱۰ دقیقه بجوشانید، سپس صاف کنید و قبل از سرد شدن بنوشید.

?۴- #سیاهدانه: روزانه می توان ۱ تا ۲ گرم از دانه سیاهدانه به صورت له شده یا چای و یا موارد دیگر استفاده نمود.

?۵- #کاسنی: مخلوط کردن ۱ لیوان عرق کاسنی با یک چهرم لیوان عرق شاه تره می تواند به کارکرد کبد کمک کرده و در درمان حساسیت مفید باشد.

برچسب ها
نمایش بیشتر

حامد قناد

پیش به سوی یک زندگی سالم ................. ?

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

کد امنیتی *

همچنین ببینید

بستن
دکمه بازگشت به بالا
بستن
بستن