آشپزی و تغذیه

باراواس سیب زمینی

❇️ مواد لازم برای باراواس سیب زمینی :

سیب زمینی ……………….. ۵۰۰ گرم
گوجه فرنگی فیله شده ……………….. ۲۵۰ گرم
سیر ……………….. ۲ حبه
پیاز کوچک ……………….. ۱ عدد
روغن زیتون ……………….. ۳ قاشق سوپ خوری
رب گوجه ‌فرنگی ……………….. ۱ قاشق سوپ خوری
پاپریکا ……………….. ۲ قاشق چای خوری
جعفری تازه  ……………….. به مقدار لازم
شکر (قهوه ای ترجیحا) ……………….. ۱ قاشق چای خوری
فلفل قرمز ……………….. به مقدار لازم
طرز تهیه :
پیاز را خرد کنید
سیر را ریز خرد کنید
روغن را در تابه گرم کنید. سپس پیاز را اضافه کنید و آنها را برای ۵ دقیقه سرخ کنید تا وقتی نرم شوند
سیر، گوجه‌‌فرنگی‌های فیله شده، رب گوجه‌فرنگی، فلفل قرمز، پودر پاپریکا، شکر و نمک را اضافه کنید و این مواد را به جوش بیاورید. برای ۱۰ دقیقه این مواد را هم بزنید تا آهسته بجوشند و سس مانند شوند
آن را کنار بگذارید
اگر فرتان از نوع کانوکشن است تا ۱۸۰ درجه سانتی‌گراد و اگر معمولی است تا ۲۰۰ درجه سانتیگراد گرم کنید.
سیب زمینی‌ها را به مکعب‌های کوچک ببرید و با حوله آشپزخانه خشک کنید. سپس آنها را روی یک کاغذ روغنی در سینی فر قرار دهید و با روغن آغشته کنید. سپس ادویه بزنید. سیب زمینی‌ها را برای ۴۰-۵۰ دقیقه در فر قرار دهید تا وقتی چیپسی و طلایی شوند
سیب زمینی‌ها را در ظرف‌ها بچینید و سس دوباره گرم شده را رویش بریزید
حالا جعفری را روی آنها بپاشید و سیخ‌های کوچک برای سرو روی آنها قرار دهید.
📢 نکات:
باراواس سیب زمینی، ترکیبی خوشمزه از سبزیجاتی است که همیشه منزل دارید، مکمل خوبی برای غذاهای گوشتی و غذای مناسب گیاهخواران است.یک سیخ کوچک از سبزیجات خوشمزه به عنوان غذایی سبک بسیار دلچسب است. براواس سیب‌زمینی در واقع نوعی تاپاس یا مزه به‌شمار می‌آید.
این وعده را می توانید برای ناهار، شام و عصرانه استفاده نمایید.
نمایش بیشتر

صــAدق

زندگی سالم فقط با محصولات و غذاهای گیاهی....

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

کد امنیتی *

همچنین ببینید
بستن
دکمه بازگشت به بالا