آشپزی و تغذیه

کیک دارچینی وگان

طرز تهیه کیک دارچینی وگان

آرد ۱.۵ لیوان
شکر قهوه ای ۳/۴ لیوان
روغن کنجد ۱/۲لیوان
دارچین ۱ قاشق چایخوری
بیکینگ پودر ۱ قاشق غذاخوری
سرکه سیب ۱ قاشق غذاخوری
هل۱/۲ قاشق چایخوری
گردو آسیاب شده ۲ قاشق غذاخوری
ابتدا شکر را در آب حل می کنیم ،روغن را اضافه میکنیم و مواد خشک را که قبلا سه بار الک کرده بوده ایم کم کم اضافه می کنیم و آرام مخلوط می کنیم. در آخر سرکه را اضافه می کنیم و مخلوط می کنیم. فر باید از قبل روشن شده باشد و گرم باشد. زمان پخت ۴۵ دقیقه با دمای ۱۸۰ درجه سانتی گراد.

با تشکر از سرکار خانم مهدی زاده

نمایش بیشتر

صــAدق

زندگی سالم فقط با محصولات و غذاهای گیاهی....

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

کد امنیتی *

همچنین ببینید
بستن
دکمه بازگشت به بالا