پزشکی و سلامت

مواد غذایی پایین آورنده قند خون

🔸 پیاز و سیر باعث افزایش میزان انسولین خون می شوند. هر چقدر مصرف این مواد بیشتر باشد، قند خون بیشتر کاهش پیدا می کند.

🔸 شنبلیله باعث تحریک لوزالمعده برای ترشح انسولین می شود. با برگهای آن سوپ بپزید و با آب غوره میل نمایید.

🔸عصاره برگ گزنه می تواند یک نقش حفاظتی در برابر افزایش میزان قند خون و تخریب سلولهای پانکراس داشته باشد.

🔸 هر روز ۲۵ گرم اسفرزه را در آب سرد بریزید و خوب به هم بزنید و آن را دائم به جای آب خوردن، بنوشید.

🔸عرق شنبلیله، عرق گردو و عرق بوقناق (روزی دو قاشق غذاخوری به طور اختصاصی) برای کاهش قند خون مفیدند.

🔸 لوبیای چشم بلبلی نیز دارای انسولین گیاهی است.

🔸برای صبحانه از سیب و خیار و کاهو استفاده کنید.

🔸 بیماران دیابتی روزانه یک قاشق مرباخوری یک قاشق سدر استفاده کنند که بهتر است به صورت شربت با لیمو ترش تازه میل شود.

🔸 بیماران می توانند از دم کرده دارچین به جای چای استفاده کنند که مفید می باشد.

نمایش بیشتر

صــAدق

زندگی سالم فقط با محصولات و غذاهای گیاهی....

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

کد امنیتی *

همچنین ببینید
بستن
دکمه بازگشت به بالا